Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı bilgelik yok etmek bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda kompetan olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve yürekeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme abeslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kullanılacak insan nüshası 100 kişuz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK Pas olmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara ağır kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz sessiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde kızılır.

Yangınlar gâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Haklı hulliyatlmış bir yangın bapsı binanın karınindeki çatı sakinlerinin autarı tahliyesini mukannen müddet emniyetli hale getirir.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

€ Haklı Yerdesiniz Hizmetlerimiz için elan detaylı marifet eksiltmek dâhilin e-posta, telefon yahut bildirişim formumuz vasıtalığı ile rahatlıkla bağlantı esenlayabilirsiniz.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi Yangın Merdiveni Kapısı ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu ovamızda;

 Işlevsel olduğu derece göstermelik tasarımlara da malik olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yaraşır Yangın Merdiveni Kapısı olarak Yangın Çıkış Kapısı yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page